Eco Junior

Comunicate de Presa

Eco Juniorii, vestitori ai primaverii !

In cadrul Proiectului Eco Junior 2015 s-au inscris  512 unitati de invatamant ,de pe intreg teritoriul tarii, peste 1150 de profesori devenind repezentanti ai Asociatiei Drumetii Montane .
            Profesorii din ciclul prescolar, primar, gimnazial, inclusiv liceal vor desfasura activitati educative in perioada 6-10 aprilie, in cadrul programului "Sa stii mai multe,sa fii mai bun!" sub atenta  indrumare a  reprezentantilor Asociatiei Drumetii Montane.
            Activitatile desfasurate in cadrul proiectului vor imbunatatii educatia copiilor in spiritul ecologic si importanta conservarii naturii, copiii fiind la ora actuala o arma puternica pentru a schimba lumea in bine.
            Cele mai cautate activitati din acest an sunt:  “AFISUL MEU ECOLOGIC”, „VIDEOPROIECTII CU TEMATICA ECOLOGICA”, „SA ALERGAM IN SAC”, „OUL SI LINGURA”, „IMPARATE, IMPARATE CAT ESTE ORA?”, „TURISM IN ROMANIA - JOCUL DE CULTURA GENERALA”, „CUM SA NE ORIENTAM”.
            Proiectul Eco Junior 2015 este organizat, ca in fiecare an, de voluntari. Multumim profesorilor care s-au implicat in acest proiect si care au demonstrat ca elevii lor sunt asemeni copiilor lor.
Multumim si juniorilor care au intampinat primavara cu atitudine ocrotitoare si  dragoste fata de mediul lor inconjurator.
            Lista scolilor inscrise pe judete: Galati 37, Bacau 32, Dambovita 33, Buzau 30, Suceava 22, Gorj 21, Neamt 21, Vrancea 20, Prahova 19, Maramures 18, Brasov 17, Iasi 17, Mures 17, Arges 16, Bucuresti 16, Teleorman 13, Timis 13, Constanta 12, Vaslui 12, Olt 10, Satu Mare 8, Bistrita-Nasaud 7, Braila 6, Dolj 6, Hunedoara 6, Ilfov 6, Mehedinti 6, Botosani 5, Calarasi 5, Caras-Severin 5, Cluj 5, Harghita 5, Ialomita 5, Salaj 5, Sibiu 5, Alba 4, Bihor 4, Covasna 4, Tulcea 4, Valcea 4, Giurgiu 3, Pitesti 2, Pascani 1, Roman 1, Slobozia 1
            Puteti vizualiza lista completa a scolilor inscrise accesand www.asociatia.drumetiimontane.ro
           Asociatia Drumetii Montane multumeste tuturor partenerilor media care sprijina fiecare proiect realizat de noi  si companiei Ch-Center.com care este alaturi de noi de 5 ani de zile.
           Asociatia Drumetii Montane este o organizatie non-profit, ce are in componenta sa doar voluntari,  de aceea suntem mereu in cautare de persoane pasionate de eco-turism. Daca esti interesat(a) de activitatile pe care le desfasoara asociatia noastra sau la care participa, esti asteptat(a) in echipa noastra!

Despre Proiect

Educarea ecologica, dobandirea unei atitudini mediu-protective si implicarea în activitati eco-recreative a elevilor prin joc.

afla mai multe