Eco Junior

Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare


Nota de informare privind protectia datelor personale
 
Calitatea de membru in cadrul acestui site implica introducerea unor date personale, va informam ca nu se vor divulga datele dumneavoastra personale unor terte persoane.

Asociatia Drumetii Montane va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra:
- pana la data de 25 mai 2018, prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si ale legislatiei subsecvente;
- incepand cu data de 25 mai 2018, prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor nr. 679/2016 („GDPR”), precum si ale legislatiei subsecvente.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Asociatia Drumetii Montane si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate, partenerilor contractuali ai operatorului.
Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a beneficia de a participa la proiectele noastre.
Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs. pe care sa o trimiteti apoi prin e-mail la adresa [email protected]
Daca unele dintre datele dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
 
Drepturile si obligatiile Utilizatorilor
Toate informatiile pe care le-ati furnizat in procesul de inregistrare a cererii dvs. pentru a participa la diverse proiecte trebuie sa fie adevarate, complete si conforme realitatii. Mai mult, va obligati sa notificati Site-ul despre orice schimbari care se vor produce cu privire la datele furnizate de dumneavoastra in procesul de inregistrare. Intelegeti sa faceti aceasta notificare in cel mult 10 de zile de la data la care s-au produs schimbarile. In situatia in care informatiile furnizate de catre dvs. nu sunt adevarate, exacte sau complete, Site-ul isi rezerva dreptul de a suspenda dreptul dvs. de a folosi, in intregime sau in parte, proiectele ori de a accesa site-ul.
Site-ul este un portal unde membrii inregistrati beneficiaza posibilitatea de participa la diverse proeicte. In calitate de utilizator sunteti responsabili in intregime pentru toate materialele pe care le incarcati pe site sau le publicati. La trimiterea unui astfel de material, indiferent de tipul acestuia - text, imagini, fisiere video/audio - sunteti de acord cu urmatoarele limitari:
1) nu puteti publica, transmite sau face referire, in niciun fel, la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, violente;
2) nu puteti colecta datele personale ale celorlalti utilizatori ai Site-ului si nici nu puteti restrictiona accesul altor utilizatori la diferite zone sau tipuri de continut din Site;
3) nu puteti folosi orice programe, dispozitive automate sau orice procedee manuale pentru a monitoriza sau copia paginile Site-ului sau continutul lor, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea reprezentantilor Site-ului;
4) nu puteti publica material cu continut pornografic, erotic, rasist, xenofob, antisemit si orice alt gen de material care incurajeaza ura unei anumite categorii umane, profesionale etc;
5) nu puteti publica material care incalca sau eludeaza, in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dar fara a se limita la dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract sau alte drepturi detinute de catre terti;
6) nu puteti publica material care promoveaza, face trimitere sau utilizeaza software sau optiuni de promovare de natura sa trimita e-mail-uri nesolicitate;
7) nu puteti publica material care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau ale normelor de reglementare internationale;
8) nu puteti publica material cu caracter de amenintare, abuziv, de hartuire, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent sau supus oprobiului public;
9) nu puteti folosi niciun dispozitiv, incluzand dispozitive software sau subrutina, care sa interfereze sau sa incerce sa interfereze cu buna desfasurare a functionarii Site-ului, cu derularea normala a optiuni de promovare;
10) sa nu realizati nicio actiune care impune orice utilizare neuzuala, nerezonabila, abuziva sau disproportionata a infrastructurii puse la dispozitie de noi prin intermediul site-ului;
11) sa nu copiati, reproduceti, alterati, modificati, distribuiti (inclusiv prin afisare publica), sa nu folositi pentru scopuri comerciale sau orice alte scopuri, continutul site-ului (sau orice parte din el) si sunteti de acord sa nu realizati lucrari / pagini de internet / optiuni de promovare online care reproduc in orice mod sectiuni ale Site-ului, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea Site-ului si / sau a tertei parti, dupa caz;
 
Prin completarea anumitor formulare online care nu este in acord cu limitarile mai sus mentionate, sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil si veti despagubi integral Site-ul in cazul producerii oricarui prejudiciu.
Nu veti copia, vinde, redistribui, inchiria sau subinchiria sau realiza orice alta actiune de natura a transfera contul dumneavoastra de utilizator sau orice alte materiale oferite dvs. in legatura cu activarea contului de utilizator, catre nici o terta parte, fara acordul expres si anterior al Site-ului.
Veti respecta toate prevederile legale care ar putea completa drepturile si obligatiile asumate de dvs. prin acceptarea termenilor acestui Acord.
In cazul oricaror prejudicii cauzate de dvs. Site-ului sau unei terte parti, sunteti de acord sa achitati acestora integral toate si orice daune sau despagubiri, inclusiv orice cheltuieli de judecata, cheltuieli de executare si orice alte costuri aferente.
 
Publicarea de continut
Reprezentatii drumetiimontane.ro pot aproba continutul publicat / aplicatia depusa sau nu si pot lua decizia sa fie sters fara a informa utilizatorul.
Reprezentatii drumetiimontane.ro pot sterge orice continut adaugat de catre un utilizator daca considera ca informatiile nu sunt complete sau pot notifica abonatii sa modifice continutul pentru a putea fi aprobat si publicat
 
 
Informatii despre inregistrarea drumetiimontane.ro
La inregistrare, Platforma poate solicita anumite informatii, cum ar fi: adresa de e-mail, nume si prenume, date despre dvs sau despre compania pe care o reprezentati.
Ulterior inregistrarii, accesul la cont se realizeaza prin introducerea unui adrese de email si parola. Utilizatorii au obligatia de a pastra cu grija datele de acces ale contului. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui parola. Reprezentatii Asociatia Drumetii Montane nu va vor cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa dati clic pe butonul "Iesire" din contul dvs. sau alte optiuni online oferite de Asociatia Drumetii Montane, la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Va sfatuim, de asemenea, sa inchideti fereastra browser-ului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs.
drumetiimontane.ro nu va fi raspunzator pentru nicio paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi.
Sunteti de acord ca aveti responsabilitatea pentru orice material pe care il prezentati prin intermediul acestei platforme, inclusiv, dar nu limitat la legalitatea, fiabilitatea, oportunitatea, originalitatea sau drepturile de autor, dreptul de proprietate asupra unor astfel de materiale sau de continut.
 
Protectia datelor cu caracter personal
drumetiimontane.ro cunoaste bine importanta datelor personale si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. Este foarte important pentru noi si pentru dumneavoastra sa furnizam toate informatiile intr-o maniera integrala ce tine de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, fiind detaliata in cadrul sectiunii Termeni si Conditii.
Nu sunt considerate date cu caracter personal, acele date introduse de catre utilizator la participarea unui proiect, acestea fiind date ce vor aparea in mediul public asa cum sunt descrise mai sus.
drumetiimontane.ro respecta confidentialitatea tuturor utilizatorilor si confidentialitatea tuturor vizitatorilor si va trata/prelucra datele personale cu mare atentie, in conditii tehnice si organizatorice de securitate adecvate legistatiei in vigoare.
Datele cu caracter personal sunt colectate doar cu acordul sau acceptul dumneavoastra, daca acestea sunt oferite de dumneavoastra cu buna stiinta, de buna voie, din propria initiativa, fie la solicitarea drumetiimontane.ro, la completarea unui formular online, abonarea la newsletter.
Daca nu sunteţi de acord cu termenii prezentati in aceasta pagina va rugam sa nu il utilizati si sa nu ne furnizaţi datele dumneavoastra personale.
 
Datele cu caracter personal prelucrate de drumetiimontane.ro
Prelucrarea datelor cu caracter personal sunt toate seturile de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal furnizate prin orice mijloace fie ele neautomate sau automate, precum: inregistrare, autentificare, data inregistrare, data ultimei autentificari, colectare, structurare, stocare, adaptare sau modificare, consultare, utilizare, divulgare prin transmitere, punere la dispozitie in orice alt mod, restrictionare, blocare, distrugere.
Pntru a accesa site-ul drumetiimontane.ro nu este nevoie sa ne furnizati niciun fel de date cu caracter personal daca nu se utilizeaza partea de inregistrare/autentificare si formularele de contact.
In contextul desfasurarii activitatii curente a drumetiimontane.ro prin intermediul acestui site, implicand inregistrarea, publicarea, sau abonarea la newsletter, precum si in contextul indeplinirii obligatiilor legale in vigoare, Asociatia Drumetii Montane va putea solicita anumite date cu caracter personal.
Asociatia Drumetii Montane va prelucra, printre altele si urmatoarele date cu caracter personal: numele complet al utilizatorului, telefon, localitate, sex, email.
 
Persoanele vizate ale cator date pot fi prelucrate
Utilizatori persoane fizice / persoane juridice actuali, fosti sau potentiali, vizitatori, reprezentanti sau imputernicitii acestora, conentionali sau legali.
 
Refuzul furnizarii datelor cu caracter personal
Sunteti obligati in calitate de utilizator sa ne furnizati date complete, actualizate si corecte pentru a participa la diverse proiecte/evenimente Asociatia Drumetii Montane prin intermediul acestui site.
Asociatia Drumetii Montane va solicita datele cu caracter personal necesare inregistrarii, iar refuzul de a furniza datele cu caracter personal poate determina imposibilitatea de a accesa toate sectiunile paginii Asociatia Drumetii Montane.
Atunci cand se va inregistrati sau completati un formular online pe Asociatia Drumetii Montane, precum si atuci cand va abonati la un newsletter sau participati la un eveniment / concurs organizat de Asociatia Drumetii Montane, se vor colecta date personale in vederea participarii la proiectele/evenimente noastre. Totodata, in calitate de vizitator se vor colecta date cu caracter personal doar daca se completeaza formulare de contact si email in vederea indeplinirii obligatiilor legale si desfasurarea activitatii curente avand interes legitim.
Prin citirea prevederilor prezentate, prin furnizarea datelor dumneavoastra personale in vederea participarii la proiectele Asociatia Drumetii Montane, sunteti informat si/sau va dati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in conformitate cu dispozitiile legale privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal in libera circulatie.
In cazul in care prelucrarea datelor nu mai este necesara pentru accesarea sectiunilor protejate cu user si parola sau pentru indeplinirea unei obligatii legale si nu este justificata de un interes legitim al Asociatiei Drumetii Montane, dumneavoastra puteti refuza o astfel de prelucrare a datelor sau va puteti retrage consimtamantul dat anterior la inregistrare.
 
Scopurile colectarii datelor cu caracter personal
 
Scopuri:
 
- Inregistrare;
- inregistrare ca volunatar;
- promovarea evenimentelor;
- publicare de filmulete/poze cu scopul de a promova proiecte/evenimente;
- Indeplinirea obligatiilor legale incidente;
- Solutionarea disputelor si litigiilor, punerea in executie a unor hotarari judecatoresti, arbitrale, ordine judecatoresti;
- Prevenirea utilizarii platformei in scop ilegal;
- Activitati de audit si control sau supraveghere;
- Programe de loialitate, transmiterea de oferte generale sau personalizate, dezvoltarea si imbunatatirea optiunilor de promovare.
- Inscrierea in diverse proiecte.
 
Asociatia Drumetii Montane va considera toate informatiile colectate de la utilizator ca fiind confidentiale si nu le va partaja cu terti cu exceptia autoritatilor publice locale si centrale, politie, parchet, autoritati judecatoresti (in limitele prevederilor legale si/sau ca urmare a unor cereri expres formulate), executori judecatoresti, societati bancare, societati de asigurare si reasigurare, organizatii de cercetare a pietei (scop statistic).
 
Confidentialitatea datelor cu caracter personal va fi asigurata de catre Asociatia Drumetii Montane si nu vor fi furnizate catre alti terti in afara celor mentionati in prezentul document.
 
Durata prelucrarii datelor cu caracter personal
Asociatia Drumetii Montane va prelucra datele cu caracter personal de la data compeltarii unui formar, pana in momentul in care va veti exercita dreptul de stergere cu exceptia situatiei in care participati la proiectelei/evenimentele Asociatiei Drumetii Montane. Ulterior incheierii operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal in scopul in care acestea au fost colectate, dumneavoastra nu veti putea solicita stergerea acestor date conform legii. Asociatia Drumetii Montane va arhiva datele cu caracter personal pe durata procedurilor interne Asociatia Drumetii Montane sau acestea vor fi distruse.
 
Masurile de siguranta utilizate pentru protejarea datelor cu caracter personal
 
Asociatia Drumetii Montane utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici si proceduri de lucru adecvate pentru a proteja datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a evita utilizarea fara drept a acestora.
 
Asociatia Drumetii Montane nu poate garanta securitatea integrala a datelor transmise prin internet de catre utilizator catre serverele Asociatia Drumetii Montane (utilizatorul foloseste un dispozitiv infectat, browser infectat sau o retea de internet nesecurizata). Orice informatie transmisa catre serverele noastre se va face pe riscul dumneavoastra iar odata ce informatia este primita, vom utiliza proceduri si masuri stricte de siguranta impotriva utilizarii neautorizate, nelegale, distrugerii, pierderii accidentale sau divulgarii datelor personale.
 
Promotii, Newsletter si publicitate pe site
 
Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra (nume, prenume, adresa de e-mail, telefon) vor putea fi prelucrate de Asociatia Drumetii Montane cu respectarea drepturilor dumneavoastra, in special a dreptului de informare si opozitie in scopurile mentionate in acest document.
 
In cazul in care Asociatia Drumetii Montane intentioneaza sa utilizeze datele dumneavoastra in scopuri de marketing direct (doar daca ati optat pentru acest lucru) veti primi informatii in prealabil. Veti putea exercita dreptul de prevenire a unei astfel de prelucrari prin selectarea casetelor adecvate din formularele sau documentele utilizate pentru colectarea datelor personale.
 
In cazul in care va exprimati dorinta ca datele cu caracter personal sa inceteze a mai fi prelucrate de Asociatia Drumetii Montane, ne puteti solicita in mod expres incetarea oricarei prelucrari de date. Atunci cand veti dori sa nu mai primiti promotii, materiale informative, newslettere din partea noastra, va veti putea dezabona folosind butonul “Dezabonare” sau “Unsubscribe” dupa caz.
 
Beneficiati conform prevederilor legale aplicabile de urmatoarele drepturi conform legistratiei in vigoare: dreptul la stergerea datelor, dreptul la rectificare, dreptul la access, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la opozitie si procersul individual automatizat.
 
Cum va puteti exercita drepturile dumneavoastra?
 
Prin exercitarea acestor drepturi, dumneavoastra va puteti adresa Specialistului de date personale din cadrul Asociatia Drumetii Montane cu o cerere trimisa prin email, datata si semnata la adresa [email protected] Cererii i se va atasa o copie lizibila a actului de identitate al semnatarului.
 
Drepturile dumneavoastra
 
Prin citirea acestor Termeni si Conditii, dumneavoastra ati fost informat cu privire la drepturile de care beneficiati, conform prevederilor legale aplicabile. Totodata atunci cand prelucrarea se realizeaza pe consimtamant, dumneavoastra aveti dreptul, de a va retrage consimtamantul in orice moment in forma scrisa, adresata Asociatia Drumetii Montane , in conditiile legislatiei aplicabile, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.
 
De asemenea, aveti dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, prelucrarii datelor personale in scop de marketing direct, utilizand, daca este cazul, functia de dezabonare inclusa in materialele de marketing.
 
Pentru celelalte scopuri (inafara de utilizarea platformei in scopul promovarii evenimentelor/publicare de poze/filmulete), dumneavoastra aveti dreptul de a va opune, in orice moment, in mod gratuit ca datele cu caracter personal pe care le furnizati catre Asociatia Drumetii Montane sa faca obiectul prelucrarii, cu mentionarea datelor si scopului avute in vedere, numai pentru motive legitime si intemeiate, legate de situatia dumneavoastra, cu exceptia cazurilor in care Asociatia Drumetii Montane demonstreaza ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea datelor cu caracter personal. In caz de opozitie nejustificata, Asociatia Drumetii Montane este indreptatita sa prelucreze in continuare datele in cauza.
 
In cazul in care, dumneavoastra, direct sau prin delegat, va excercitati drepturile mentionate mai sus, in mod vadit nefondat, nejustificat sau excesiv, in special din cauza caracterului repetitiv, Asociatia Drumetii Montane poate sa refuze sa dea curs cererii.
 
Prin citirea acestui document dumneavoastra ati luat la cunostinta si intelegeti faptul ca datele cu caracter personal funizate catre Asociatia Drumetii Montane sunt necesare pentru a participa la proiecte/ primi informatii legate de proiecte si/sau derularea activitatilor contractuale sau de marketing.
 
Limitarea Raspunderii
 
In niciun caz Asociatia Drumetii Montane nu va raspunde nici unei parti pentru nicio dauna directa, indirecta, accidentala, speciala, exemplara sau de consecinta de orice tip, legata de sau care decurge din acest website sau din orice utilizare a acestui portal ori de pe orice site sau resursa de informare la care se face referire ori care este accesata prin intermediul acestui portal, sau pentru utilizarea, descarcarea sau accesul la orice materiale, informatii, produse sau optiunilor de promovare, inclusiv, fara limitare, orice pierderi de profit, intreruperea afacerilor, economii pierdute, pierderea programelor sau a altor date, chiar daca Asociatia Drumetii Montane este in mod expres avertizat de posibilitatea unor astfel de daune. Aceasta excludere si negare a responsabilitatii se aplica tuturor cauzelor de actiune, bazate pe contract, garantie, prejudiciu sau pe alte teorii legale.
 
Utilizarea necorespunzatoare a portalului;
 
 
Dispozitii Finale
 
Aceste prevederi pot suferi modificari/actualizari ocazionale. Va recomandam sa verificati la fiecare utilizare a portalului prezentele prevederi, pentru a fi tot timpul informat in legatura cu acestea.
 
Prin accesare site-ului sau la completarea formularelor online, ulterior modificarile aduse acestor Termeni si Conditii, se vor considera acceptate.
 
Prezentul set de Termeni si Conditii a fost actualizat la data de 25.05.2018