Eco Junior

Cum ne inscriem?

Informatii utile privind inscrierea in proiect

Dacă ati participat pana acum in cadrul proiectului, trebuie doar să vă autentificați pe platformă folosind adresa de email. Dacă ați uitat parola, o puteți recupera folosind secțiunea "Ai uitat parola?"


Pasul 1: Vă rugăm să vă înregistrați pe site folosind formularul din secțiunea INSCRIE-TE!.


Pasul 2: După autentificarea pe site, va fi nevoie să citiți și să urmați instrucțiunile din pagina cu informații.


Pasul 3: Se va accesa secțiunea "APLICAȚII MELE" aflată în partea stângă unde veți face click pe butonul ÎNSCRIE-TE ÎN ACEST PROIECT


Dacă instituția de care aparțineți nu se regăsește în listă, o puteți adăuga foarte ușor folosind butonul "ADAUGĂ O INSTITUȚIE NOUĂ". Atentie!!! Institutia trebuie verificata/aprobata de catre un reprezentant pentru a putea fi folosita la inscrierea in proiect. Ce inseama acest lucru? Daca adaugati o institutie noua, trebuie sa asteptati aprobarea ei, dupa ce aceasta a fost aprobata, in acest moment puteti sa aplicati ca si voluntar in cadrul proiectului.


Dupa ce ati completat formularul de INSCRIERE IN PROIECT, un email este trimis către dvs cu informații suplimentare. Vă rugăm să verificați atât folder-ul inbox cât și cel spam.


Alte informații utile

  • Acordul de parteneriat se poate descărca oricând, imediat după completarea formularului de la Pasul 5 dacă se accesează secțiunea Aplicații Proiect, buton aflat în partea stângă, după care click pe Descarcă.
  • Acordul de parteneriat se poate modifica, în cazul în care ați greșit un nume sau doriți să mai adăugați o nouă persoană, pentru acest lucru se accesează secțiunea Aplicații Proiect, buton aflat în partea stângă, după care click pe Editează
  • Acordul de parteneriat poate fi anulat, în cazul în care doriți anularea lui trebuie să accesați secțiunea Aplicații Proiect, buton aflat în partea stângă, după care click pe Anulează


Pasul 4. Acordul de parteneriat primit pe email sau descărcat de pe platforma trebuie semnat, înregistrat și trimis pe adresa proiectului până la finalul lunii AUGUST pentru validare. După validarea lui va apărea în secțiunea APLICAȚII PROIECT în dreptul coloanei Validare, culoare albastră în loc de roșie. ATENȚIE!! Daca acordul de parteneriat nu este validat Asociația Drumeții Montane nu va emite diploma/adeverința iar activitățile realizate nu sunt luate în calcul. Trebuie să vă asigurați că Parteneriatul este validat în contul dumneavoastră.


Pasul 5. După desfășurarea activităților, se vor trimite pe adresa proiectului un număr de 3 sau mai multe poze (pentru fiecare cadru didactic înscris) care să demonstreze activitatea / activitățile organizate în cadrul proiectului.


Dacă s-au implicat și alte cadre didactice care nu sunt trecute în acordul de parteneriat, va rugam sa asociati profesorii la parteneriat folosind formularul din contul dumneavoastra.


Pasul 6. Emiterea adeverințelor de organizator și diplomelor de voluntar se va face la începutul lunii septembrie.